Aktuellt

Sökformulär

Visit Laholm

Sen jag flyttade till Laholm har jag självklart sökt info om kommunen på nätet. En av sidorna jag kom i kontakt med var turistsidan visitlaholm.se. Vid första anblicken lite flashigt med drönarbilder från flera platser runt Laholm. När jag senare läste om kostnaderna för sidan och själv började använda den började jag bli lite skeptisk. Går inte att sortera ut kategorier eller att hitta saker baserat på platsen.

Gicléeprint, ska vi kalla det så?

Träffade en av de inramare jag jobbar med, han sa att det bara fanns fem stycken i hela Sverige som kunde göra riktiga utskrifter - Gicléetryck. Att det var mycket bättre än bläckstråleutskrifter. Då började jag undra över hur mycket folk visste eller om man bara vill vilseleda köparna. Skrev då ihop denna artikel för att skicka til honom... Gicléetryck - varför?

Ad Art har flyttat

Nu har vi flyttat igen, för vad jag hoppas är sista gången. Anledningen är två, dels blev det ohållbart att sitta kvar på Margretelunds Hantverksby och den turbulens som varit runt gården. Sen har vi själva flyttat in på Dalgången 4 i Laholm och det blev naturligt att återigen ha företaget hemma. Känns som att tiden sedan Pro Art för ett och halvt år sedan mest har bestått av flyttande.

God Jul & Gott Nytt År

Första året med Ad Art lider nu mot sitt slut, 26 år senare än det första året med Pro Art. Det har varit ett år med stora omställningar både privat och arbetsmässigt. De allra flesta nu i en väldigt positiv riktning varför vi ser fram emot 2016 med stor tillförsikt.
Önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med massor av nya möjligheter.

Sidor