Fine Art Print - Gicléetryck

Fine Art Print eller som en del fortfarande kallar det Giclée. Kvalitetsprint med ljusbeständigt pigmentbläck på syrafria papper av 100% bomull med mycket lång hållbarhet.
Vi har en mångårig erfarenhet av denna typ av print till konstnärer och fotografer. Exklusiva utskrifter för utställningar, konstförsäljning och reproduktioner.
Material vi använder är certifierade enligt ISO 9706 eller motsvarande. Printen görs med pigmenterat originalbläck från Epson. Dessa print har en extremt lång hållbarhet.

Vi ger dig på köpet en personlig service med en lång erfarenhet av bild och print. Vi granskar alla bilder manuellt före print och kan ge dig hjälp och tips om hur dina utskrifter kan göras på bästa sätt. Vi bollar gärna idéer med dig om just dina bilder och utskrifter.

Är inte bilden digital hjälper vi gärna till med reproduktioner, antingen genom avfotografering eller skanning.

Svartvita utskrifter Printas med svart och två olika grå bläck helt utan färgpigment. Detta gör att man slipper färgskiftningar beroende på ljuset färgtemperatur.

Här under ett urval av de Fine Artpapper vi använder, självklart tar vi hem andra fabrikat och kvalitéer om du så önskar.extremt

Ett vitt konsnärspapper av 100% αlfa-cellulosa och är syrafritt. German Etching passar perfekt till utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner. Pappret har en sammetslen yta med ytterst fin struktur och uppfyller den högsta branschstandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper.

Hahnemühle Museum Etching är ett naturligt vitt bomullspapper med en bläckstrålebeläggning speciellt optimerad för FineArt-utskrift. Detta tungviktiga texturerat papper innehåller inga optiska blekmedel och kännetecknas av hög stabilitet.

Fördelar

  • 100% bomull Naturvit, utan optiska ljusmedel ’

  • Fin texturerad yta

  • Matt Premium Inkjet-beläggning för utmärkta utskriftsresultat

  • Syra- och ligninfri

  • ISO 9706 överensstämmer / museikvalitet för högsta åldersbeständighet

Hahnemühle Photo Rag 308 g är framställt av 100% bomull och uppfyller fotografers och konstnärers behov för digitalt tryck. 

Den fina släta ”Smooth” ytan är allsidig och gör den idealisk till många olika typer av utskrifter och är särskilt bra på att fånga upp detaljer i bilder.
Hahnemühle Photo Rag har stor färgdjup i både färg och svart/vita utskrifter.

Utskrifter på Photo Rag lämpar sig för fotografier, illustrationer och reproduktion av konstverk.

 

Prisexempel på en del fasta format på Fine Art material.
Du kan även beställa fria format upp till 110×300 cm

Format i cm Pris exkl. moms
24x30
150:-
30x40
180:-
40x50
220:-
50x70
295:-
70x100
580:-
100x100
830:-
110 cm bredd, per dm
82:-

Skicka filer

Mindre filer kan bifogas i ett mail. Bäst är dock om ni ringer eller mailar oss innan så skickar vi en länk där filen/filerna kan laddas upp direkt i en mapp för ert arbete.

Provutskrift

För att se hur din  bild kommer att se ut i print på ett visst Fine Art papper kan du beställa provutskrift. För 125:- inkl. moms och porto får du 2 st utskrifter i A4. Antingen två olika bilder eller en bild på två olika material. 

Provtryck betalas i förskott på antingen
Swish 123 448 77 08  eller BG 5015-6777 märk betalningen med ditt namn.
Skicka adress och information till info@adart.se
Därefter skickar vi dig en länk för att ladda upp filen/filerna direkt till den mapp för ditt arbete.