Hemsidor - Webbdesign

Hemsidor är idag den kanske viktigaste marknadsföringen. Utöver marknadsföring och försäljning är det ett sätt att kommunicera med omvärlden. 

En hemsida kan vara allt från en statisk broschyrsajt till dynamiska sidor med massor av funktioner som t.ex. bokningar, webbshop, tidsbeställningar och mycket mer.

Vi bygger hemsidor helt anpassade efter varje kunds önskemål på utseende och funktioner. Alla sidor har responsiv design, det innebär att sidans struktur, layout och innehåll anpassas efter olika skärmstorlekar, fungerar därmed på dator, platta och mobil. Hemsidorna skall också vara enkla att i framtiden utökas med nya funktioner.

Dagens välutvecklade system gör att det går att bygga även avancerade sajter till en relativt låg kostnad. Vi lämnar gärna en offert, beräknad efter dina behov av hemsida idag och med möjligheter att vidareutveckla och förändra i framtiden.

Ad Art - CMS

Vi bygger hemsidor i WordPress, Drupal och OpenCart. Alla tre är välutvecklade CMS (Content Management System) vilket bland annat innebär att hemsidan är enkel att underhålla och uppdatera med enbart en webbläsare. 

Som kund äger du självklart allt material och kan om du skulle vilja i framtiden enkelt flytta hela sajten till annat webbhotell/leverantör.