Fotoutskrifter - fotoförstoring

Vi printar fotoförstoringar med samma pigmenterade bläck som Fine Art Print, skillnaden är att pappret är ett syrafritt fotopapper med en slätare yta. Det innebär att dessa utskrifter har en mycket lång hållbarhet med en stor detaljrikedom och färgmättnad. Det kan dock inte jämställas med Fine Art material på 100% Bomull. Fotoprint för dig med stora krav på dina bildutskrifter.

Svartvita utskrifter Printas med svart och två olika grå bläck helt utan färgpigment. Detta gör att man slipper färgskiftningar beroende på ljuset färgtemperatur.

Här under de fotopapper vi använder flitigast, båda lämpar sig väldigt bra för inramning Självklart tar vi hem andra fabrikat och kvalitéer om du så önskar.

Epson Enhanced Matte Paper 189g har en stor bulk och styvhet som ger pappret en känsla som ett betydligt tyngre papper. Pappret ger dina utskrifter samma känsla som ett gammaldags fotografi. 
Den matta och släta ytan på Epson Enhanced Matte Paper gör papperet till en av favoriterna bland fotografer. Tonen i detta papper är varmare än nedanstående.

Syrafritt papper för hållbara utskrifter. Papprets yta är matt perfekt för fotoutskrifter du vill rama in. Pappret har en vitare ton än Epson Enhanced Matte.

Prisexempel på en del fasta format.
Du kan även beställa fria format upp till 110×300 cm.

Priserna gäller enstaka bilder, vid större upplagor begär offert.

Format i cm Pris exkl. moms
24x30
90:-
30x40
110:-
40x50
130:-
50x70
175:-
70x100
350:-
100x100
495:-
110 cm bredd, per dm
49:-

Skicka filer

Mindre filer kan bifogas i ett mail. Bäst är dock om ni ringer eller mailar oss innan så skickar vi en länk där filen/filerna kan laddas upp direkt i en mapp för ert arbete.

Provutskrift

Före den slutgiltiga printen kan du beställa en provutskrift. För 80:- inkl. moms och porto får du en utskrift på fotopapper i A4. 

Provtryck betalas i förskott på antingen
Swish 123 448 77 08  eller BG 5015-6777 märk betalningen med ditt namn.
Skicka adress och information till info@adart.se
Därefter skickar vi dig en länk för att ladda upp filen/filerna direkt till den mapp för ditt arbete.