Fotoutskrifter - fotoförstoring - posters

Vi printar fotoutskrifter och posters med samma pigmenterade bläck som Fine Art Print, skillnaden är att pappret är ett fotopapper med en slätare yta, från matt till blankt. Det innebär att dessa utskrifter har en mycket lång hållbarhet med en stor detaljrikedom och färgmättnad. Fotoprint/posters för dig med stora krav på dina bildutskrifter.

Svartvita utskrifter Printas med svart och två olika grå bläck helt utan färgpigment. Detta gör att man slipper färgskiftningar beroende på ljuset färgtemperatur.

Här under de fotopapper vi använder flitigast. Självklart tar vi hem andra fabrikat och kvalitéer om du så önskar.

Priserna gäller enstaka bilder printat från papper på  rulle, de flesta papper går även att få i ark upp till A2, då är priserna + 20%. Formaten här under är endast exempel, det går att beställa alla format upp till 110×300 cm. Vid större upplagor begär offert. 

Hahnemühle Photo Matt Fibre

200g. 100% alfa-cellulosa. Med en varm ton, en slät yta och den karakteristiska ytan på ett konstnärspapper. Papprets känsla är mer av Fine Art och kan vara ett billigare alternativ till dessa.

Epson Enhanced Matte Paper

Epson Enhanced Matte Paper 189g har en stor bulk och styvhet som ger pappret en känsla som ett betydligt tyngre papper. Pappret ger dina utskrifter samma känsla som ett gammaldags fotografi. Den matta och släta ytan på Epson Enhanced Matte Paper gör papperet till en av favoriterna bland fotografer.

Hahnemühle Photo Luster

Halvblank PE papper med mikroporös coating ger resultat liknande det från fotografiska lab eller fotobutik. Tjockleken på 260g ger en hög stabilitet och tålighet.

Hahnemühle Photo Pearl

310g. Fint strukturerad PE-papper med en pärlemorskimrande yta. Dess högkvalitativa bläckabsorberande lager möjliggör exceptionell bildkvalitet med enormt detaljerad skärpa, maximal svärta och en mycket bred färgrymd. Den levande och mycket detaljerade färgåtergivningen garanterar fotorealistiska utskrifter av imponerande kvalitet. Den snabbtorkande och vattenavvisande ytan kännetecknas av en hög tålighet mot repor och fingeravtryck.

Priser

Format i cmExkl. momsInkl. moms
24x30 el A496:-120:-
30x40 el A3112:-140:-
40x50138:-173:-
50x70173217:-
70x100310:-388:-
100x100460:-575:-
110 cm bredd/dm47:-59:-

Skicka filer

Mindre filer kan bifogas i ett mail. Bäst är dock om ni ringer eller mailar oss innan så skickar vi en länk där filen/filerna kan laddas upp direkt i en mapp för ert arbete.

Provutskrift

Före den slutgiltiga printen kan du beställa en provutskrift. För 100:- inkl. moms och porto får du en utskrift på fotopapper i A4.