Om Ad Art

Frå analog till digital produktion - Ad Art
Från analog till digital produktion

Efter mer än 35 år i den fotografiska och grafiska branschen har jag samlat på mig en stor erfarenhet och ett rikt kontaktnät. Har genom åren sysslat med det mesta inom visuell kommunikation. Från idé till färdiga produkter och tjänster. Grafisk design, foto och bild är det som under åren stått mig varmast om hjärtat.
I dagsläget jobbar jag ensam i nätverk med många andra leverantörer. Kunskapen, erfarenheten och kreativiteten tar jag med mig från de tidigare åren.

Med namnet är det precis som tidigare Pro Art en lek med bara bokstäver från mitt eget namn. Första delen AD kan stå för annons/reklam från engelskans ad eller ads från advertising men är också de två första bokstäverna i efternamnet. Ordet Art för konst har funnits med sedan 1990. På senare år har det också blivit ännu mer relevant genom konstprint, konstrepoduktioner och liknande.

Historia

26 år med Pro Art
Det har varit 26 år med en otrolig stor och bred produktion tillsammans med en lång rad helt underbara och duktiga anställda. En period som sträckt sig från den analoga tiden till dagens digitala värld med ett växande internet. Enormt roliga och lärorika år.

Efter att jag på 70-talet jobbat som reklamfotograf kom intresset mer och mer att handla om den grafiska produktionen, layout, original och repro. 1988 efter en del lärorika år bl.a. på tryckerier och flytt till Munka Ljungby växte tanken på att starta eget.

Munka Ljungby Grafiska
Munka Ljungby Grafiska AB
I januari 1989 öppnade Munka Ljungby Grafiska med fotosättning, original och repro.

Pro Art
Pro Art AB
Sommaren 1990 flyttade vi till Metallgatan i Ängelholm, eftersom namnet då inte längre passade döptes företaget om till Pro Art AB. I oktober 2008 flyttade Pro Art in till centrum, Storgatan 4 i Ängelholm.
Det vi under alla år har varit mycket måna om är yrkesstoltheten, att serva våra kunder med bra och noggranna jobb. Att verkligen ha en stor och gedigen kunskap inom de områden vi arbetar med och därmed kunna leverera prisvärda tjänster och produkter.

Mina sidor

”Mina sidor” ytterligare ändringar

Nu har ni fler möjligheter i den personliga filhanteraren, det har tidigare inte varit tillåtet att radera eller flytta filer och mappar. Det är nu ändrat till fullständiga rättigheter, ni

Ad Art - Mina sidor

”Mina sidor” uppdaterade

”Mina sidor” för inloggade kunder har äntligen fått en behövlig uppdatering. Nu helt fokuserat på att se och hantera dina egna filer, ladda ner och ladda upp nya. Filhanteraren ligger

Fine Art som undermålning

Fine Art print, Giclée, som undermålning

Fine Art prints, Giclée, går utmärkt att använda som undermålning. Detta fungerar både på papper och canvas och kan användas istället för traditionell undermålning eller projicering.  För att det skall