Hemsidor

Sökformulär

Hemsidor

Responsiv hemsida från Ad Art, Drupals gränsnitt för skapande och ändrande av sidor.

Statisk eller dynamisk hemsida

Hemsidor är idag den kanske viktigaste marknadsföringen. Utöver marknadsföring är det ett sätt att kommunicera med omvärlden och att skapa intresse och debatt. Hemsidan kan tjänstgöra som företagets reception, säljavdelning och informationsavdelning i ett. 
Undersökningar visar att 95% använder Google för att leta information när man står inför ett köp. Då är det viktigt att sidan syns och är SEO-arbetad (sökmotoroptimerad) för att komma högt upp på sökorden.

En hemsida kan vara allt från en statisk broschyrsajt till dynamiska sidor med massor av funktioner som t.ex. bokningar, webbshop, tidsbeställningar och mycket mer. 
Vi bygger hemsidor helt anpassade efter varje kunds önskemål på utseende och funktioner. Att det också är enkelt att i framtiden utöka hemsidan med nya funktioner.
Hemsidan kan du sedan själv enkelt uppdatera och fylla på med ny information med endast en webbläsare.

Dagens välutvecklade system gör att det går att bygga även avancerade sajter till en relativt låg kostnad. Vi lämnar gärna en offert, beräknad efter dina behov av hemsida idag och med möjligheten att vidareutveckla och förändra den i framtiden.