Ad Art

Sökformulär

Ad Art

Ad Art från analog till digital produktion

Produktionsinriktad byrå för både på print och webb.

Namnet först, så är det precis som tidigare Pro Art en lek med bara bokstäver från mitt eget namn, Peter Adbro. Första delen AD kan stå för annons/reklam från engelskans ad eller ads från advertising men är också de två första bokstäverna i efternamnet.

I dagsläget är Ad Art ett enmansföretag som jobbar i nätverk med många andra leverantörer. Med över 35 år i branschen i nordvästra Skåne har jag goda kontakter och en bra kunskap om lämpliga samarbetspartners. 
Kunskapen, erfarenheten och kreativiteten tar jag med mig i denna nya fas under namnet Ad Art. Produktionen kommer även i fortsättningen att vara lika bred och innehålla det mesta inom visuell kommunikation. 

26 år med Pro Art är över (februari 2015)!

Det är flera anledningar till detta oönskade slut. Det har varit 26 år med en otrolig stor och bred produktion tillsammans med en lång rad helt underbara och duktiga anställda. En period som sträckt sig från den analoga produktionen till dagens digitala värld med ett växande internet. Enormt  roliga och lärorika år.   

Historia

Efter att jag på 70-talet jobbat som reklamfotograf kom intresset mer och mer att handla om den grafiska produktionen, layout, original och repro. 1988 efter en del lärorika år bl.a. på tryckerier och flytt till Munka Ljungby växte tanken på att starta eget.

Munka Ljungby GrafiskaMunka Ljungby Grafiska
I januari 1989 öppnade Munka Ljungby Grafiska med fotosättning, original och repro.

Pro ArtPro Art AB
Sommaren 1990 flyttade vi till Metallgatan i Ängelholm, eftersom namnet då inte längre passade döptes företaget om till Pro Art AB. I oktober 2008 flyttade Pro Art in till centrum, Storgatan 4 i Ängelholm.

Det vi under alla år har varit mycket måna om är yrkesstoltheten, att serva våra kunder med bra och noggranna jobb. Att verkligen ha en stor och gedigen kunskap inom de områden vi arbetar med och därmed kunna leverera prisvärda tjänster och produkter.