Ny skrivare, Epson SureColor

Epson SureColor
Epson SureColor

För knappt två veckor sedan var frustrationen stor hos mig när Stylus Pro skrivaren inte ville skriva ut ordentligt längre. I två dagar försökte jag rengöra och få igång den igen men gav sedan upp och insåg att det var dags för en ny.

Beställde en ny Epson SureColor, blev lite problem att få in den när man insåg att den var rätt mycket större och tyngre än den gamla. En flyttfirma fick i torsdags se till att den kom på plats. När jag torsdag e.m. printade de första jobben var det ren glädje att se resultaten. Självklart förbättrad på en massa punkter och utskriftskvalitén var otroligt bra. Inte för att jag eller någon annan tyckt att Stylus Pro gjorde annat än bra utskrifter var detta ändå ett snäpp bättre. Dessutom kommer den med de funktioner som finns att vara stabilare i sina utskrifter från gång till gång. Till slut blev detta maskinhaveri ett riktigt bra lyft.

Dessutom har denna maskin både matt och blankt bläck i sig samtidigt vilket ger helt andra möjligheter att ny även printa på halv- och helblanka material. Har tidigare saknat att kunna köra foto på barytpapper och få en mer känsla av gamla tiders analoga fotopapper.

Print on Demand- Ad Art

Print on Demand

Det har under hösten nästan varje vecka kommit förfrågningar om Print on Demand. Att vi printer och skickar efterhand som print blir sålda. Skickas direkt till slutkund eller konstnär/fotograf för numrering och signering.  Det finns stora fördelar med detta för kunderna, att slippa ligga på kostsamma lager och veta att

Chess på svenska

Hemsida för Chess på svenska

Ytterligare en hemsida är nu klar och släppt idag. Det är en hemsida för musikalen Chess på svenska. Denna har jag byggt i WordPress tillsammans med Johanna Ericsson på Strongberg Production AB. Johanna har med bestämd hand ner på millimeter- eller pixelnivå talat om var allt skall ligga och hur

HYC hemsida

Hemsida HYC och Norra Hamnen Marina

Det mesta är nu färdigt med en ny gemensam hemsida för Helsingborg Yacht Club och Norra Hamnen Marina AB, så pass färdig att den nu ligger ute officiellt hyc.se. Resten av arbetet kan nu byggas på efterhand. Hemsidan innehåller information för både HYC och Marinan för medlemmar och besökande båtar/husbilar.

Engelholms Glass Nougatti

Glassomslag

Glass har i över 20 år varit en ganska stor del av jobben. Allt från glassomslag till hemsidor och lasbilsdekorer. Engelholms Glass har funnits som kund under alla dessa år men har även gjort många jobb till glassbilar, Pipersglace och Klings Glass. Så glass är verkligen en produkt som man

Nikon Z6 - Ad Art

Nikon Z6

Har nu haft min spegelfria kamera Nikon Z6 i några veckor och är otroligt nöjd. Ända sedan spegelreflexkamerorna (SLR Single Lens Reflex) kom har det varit det man plåtat med om det inte varit storformatskameror typ Sinar, där bilden var upp och ner och spegelvänd i sökaren. Efter att ha